2012. május 4., péntek

Halihó mindenki ^^
Íme, itt indul újra a rólam szóló blog, ami igazából nem csak rólam szól, hanem még húúú de nagyon sok mindenről. Most pedig azt hiszem, lusta leszek, és idézek az előző blogom első bejegyzéséből, némi változtatással.

"Elég gyakran lesz szó az írásaimról, egy-kettőből talán még idézek is. Szó lesz még szerepjátékokról, táborokról, barátokról, suliról, szerelemről, de érintek majd érzékenyebb témákat is, mint például a vallás, a homoszexualitás, időnként talán a politika, bár az lesz a legritkább. Beszélek sorozatokról, filmekről, Merlinről, esetleg a Harry Potterről, meg lesznek majd itt könyvajánlók, meg ilyesmik is. Fellelhetőek lesznek számcímek, zenészek, itthon talán kevésbé ismert bandák, meg igyekszem berakodni olyan dolgokat, amikhez amúgy nehezen jut hozzá az ember, vagy csak egyszerűen nem talál rá, ha csak úgy netezget. Ha esetleg valami Merthur rajongó is erre téved, szintén talál magának dolgokat, pl. videókat, mert nagyon sok van, amit érdemes megnézni. Esetleg történetek linkjét, meg egyéb ilyen dolgokat. Igyekszem úgy csinálni a blogot, hogy minden érdeklődési körömből legyen benne egy kevéske, és ha sikerül, bárki, aki idetéved, találhat magának érdekességeket.
Kezdésnek ennyi elég lesz. Remélem, senkinek a kedvét nem vettem el. Természetesen minden olyan bejegyzés elején, amely homoszexualitásról, vallásról, politikáról, vagy más kényes témáról szól, fel fogom ezt tüntetni: innentől ne engem tessék hibáztatni, ha valaki olyan dologgal találkozik, ami nem tetszik neki."

Hogy meddig fogok eljutni, és mennyire fogom szorgalmasan használni az új blogot... Nos, majd meglátjuk, megteszem, amit tudok ^^
Szóval jó szórakozást mindenkinek ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése