2013. július 3., szerda

Már megint nem tudok mit kezdeni magammal...

Hmpf. Most úgy sok mindenről magyaráznék, de azt hiszem, elsősorban a karaktereim lesznek a középpontban, mert a drágáim az őrületbe kergetnek O.o ><
Kezdjük ott, hogy Kamennél szerintem valami bekattant, a srác teljesen elveszítette azt a maradék ép eszét is, ami még volt neki. Sosem volt teljesen százas, mindig volt benne valami fura, de jelenleg... hát, az aláírásával tudom a legjobban összefoglalni:

" Vannak dolgok, amik megváltoztatják az embert. Amikor már azt hiszed, hogy végre minden rendben, amikor végre megtalálod a helyes utat, beüt valami, amitől hirtelen elveszel, elveszíted önmagad, mindent, amit elértél. Vannak dolgok, amiktől elhagy a hited. Amikor már nem vagy képes megbízni senkiben, mert úgy érzed, előbb-utóbb úgyis ott hagynak, akkor meg minek? Minek ragaszkodj, minek szeress, ha a végén mindenképpen egyedül leszel? Nem érdemes energiát fektetni másokba, mert úgyis kárba fog veszni. Nos, legalábbis Kamen ezt tapasztalta, és ez alapján döntött úgy, hogy neki nem kell senki, és egyszerűbb, ha mindenkit elüldözve egy bunkó, magának való szemétté válik. Hogy egyébként ez mennyire helyes út, az már megkérdőjelezhető, de az biztos, hogy ez Kament a legkevésbé sem érdekli..."

Szóval igen, ő kissé megfurult, hogy ilyen saját szóval fejezzem ki xD
Aztán ott van Patric, aki valamilyen, számomra érthetetlen okból kifolyólag úgy döntött, hogy jó ötlet közölni a házvezetőjével, hogy kis híján megölte egy diáktársát, és természetesen vállalni a következményeket. Nagyobb baj, hogy fogalmam sincs, hogy én most őt tisztelem ezért, vagy úgy gondolom, hogy egy idióta állat. Valószínűleg mind a kettő.

Michael, Michaelről meg talán inkább ne is beszéljünk, most itt olyan jelenetek magyaráz, amikben ő Abaddonnal beszélget, és higgyétek el nekem, ez a legkevésbé sem oké :'D Bár mondjuk az igaz, hogy kimondottan szórakoztatóak... És még mindig jobb, mint amikor Luciferről van szó, akkor már ezerszer inkább Abaddon.

Ja, meg amúgy közben van még egy őrjöngő Henrikem, meg ki kéne találnom Rhianét, mert Rilla kiborul xD Ó, és pluszban még ugye Andrew kapott egy kölyöksárkányt, Leroy meg hisztizik, szóval nagyon király :'D

Most azt hiszem megyek kajálni, aztán folytatom Mike agymenéseinek a leírogatását, aztán kozmetikus... Nem akaroooooooooooooooooooom :'( (Nem, nem szeretek kozmetikushoz járni.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése